Nazaj

Splošni pogoji

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine MARY ROSE uradna spletna trgovina, se nanašajo na trgovanje prek spletne strani in urejajo pravice in obveznosti kupca, delovanje spletne trgovine ter s tem povezana dejanja. Pred nakupom v spletni trgovini je potrebno natančno prebrati splošne pogoje poslovanja. Z zaključkom nakupa in potrditvijo naročila se šteje, da je uporabnik seznanjen s splošnimi pogoji in se z njimi strinja.


PODJETJE, KI POSLUJE S SPLETNO TRGOVINO:

SMART PRODUKCIJA,
SANDI TROJNER S.P.

CANKARJEVA ULICA 84

5000 NOVA GORICA

E-mail: info@maryrose.si

d.š.: 64597733

 

NASLOV ZA VRAČILO POŠILJK:

SMART PRODUKCIJA
Sandi Trojner s.p.

p.p. 572

5102 Nova Gorica

 

Vse cene so v evrih. Cene ne vsebujejo DDV. Nismo davčni zavezanci. Spletne cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini in se lahko spreminjajo brez predhodnega obvestila. Akcijske cene so dodatno znižane spletne cene, ki veljajo v določenem obdobju. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila. Ko ponudnik potrdi naročilo, kupec prejme elektronsko obvestilo o uspešno prejetem naročilu.


Dostavo vršimo preko Pošte Slovenije. Blago prejmete v najkrajšem možnem času od 2 do 5 delovnih dni. V primeru, da ste naročili blago, ki vam ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo dostaviti v dogovorjenem roku, vas o tem obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov. Stroški dostave in prenos denarja se dodatno obračunavajo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.


Kupec ima pravico, da v sedmih (7) dneh od prevzema blaga sporoči na spletni naslov info@maryrose.si ali po pošti na Smart Produkcija, Sandi Trojner s.p., p.p. 572, 5102 Nova Gorica, da odstopa od nakupa. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od nakupa, je neposreden strošek vračila blaga. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano in v nespremenjeni količini v sedmih (7) dneh po oddaji sporočila o odstopu od nakupa. Kupljene izdelke pošljete z računom in vso pripadajočo dokumentacijo na Smart Produkcija, Sandi Trojner s.p., p.p. 572, 5102 Nova Gorica.

Vračilo prejetega blaga v roku za odstop od nakupa se šteje za sporočilo o odstopu od nakupa. Ponudnik vrne celotno kupnino najkasneje v roku petnajst (15) dni od prejetja vrnjenega blaga. Kupnino vam vrnemo izključno na osebni bančni račun, ki nam ga sporočite v postopku vračila. Gotovine ne izplačujemo. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

 

Za potrebe poslovanja spletne trgovine zbiramo podatke o imenu in priimku, naslovu in kraju bivanja, email naslovu, telefonu oz. gsm-u. Za pravilnost vnešenih podatkov ne odgovarjamo. Obvezujemo se, da bomo osebne podatke uporabili izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bomo ravnali v skladu z veljavnim zakonom o varstvu osebnih podatkov.